ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
ANTALYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    • ŞUBE MÜDÜRLERİ
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
      • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI
      • GIDA VE YEM
      • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ
      • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME
      • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER
      • ARAZİ TOPLULAŞTIRMA VE TARIMSAL ALTYAPI
      • İDARİ VE MALİ İŞLER
      • ​BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
      • ÇAYIR, MERA VE YEM BİTKİLERİ
  • HİZMETLER
    • İÇ KONTROL SİSTEMİ
      • SÜREÇLER
      • FORMLAR
    • E-HİZMETLER
      • EBYS EVRAK DOĞRULAMA
      • TİMER
      • GENÇ ÇİFTÇİ
      • KÜPE SORGULAMA
      • BUZAĞI TAKİP
  • BİLGİ MERKEZİ
    • ANTALYA
    • BRİFİNGLER
    • BEYAZ BAYRAK
    • ÇİFTÇİ SAYFASI
    • TARIMSAL DESTEKLER
    • TOPRAĞIN SULTANLARI
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KAMU HİZMET STANDARTLARI
    • STAJ BAŞVURULARI
    • ZİRAİ DON UYARI
    • KAMU SPOTLARI
    • E-BÜLTEN
    • TARYAT
  • ONLİNE EĞİTİMLER
  • YAYINLARIMIZ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksAntalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Link

Kurumsal Etik Kuralları

​

ANTALYA İL GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 
ETİK DAVRANIŞ KURALLARI
​
​

1.    Yöneticiler personele adil davranmalıdır

2.    Kişisel menfaatler ön plana alınmamalıdır

3.    İl Tarım Müdürlüğü tüm şubelere eşit mesafede durmalıdır.

4.    Yöneticiler çalışanlarına güvenmelidir

5.    Personel üzerindeki işi zamanında ve hakkıyla yerine getirilmelidir.

6.    Adam kayırmacılık yapılmamalıdır          

7.    Çalışanlar arasında iyi iletişim kurulmalıdır

8.    İl Tarım Müdürlüğü politik davranmamalıdır.

9.    Çalışanların düşünceleri dikkate alınmalıdır

10.   İyi bir iş bölümü olmalıdır                           

11.   Çalışanlar yöneticilerine güvenmelidir

12.   Emeğe saygı duyulmalıdır                          

13.   Teknik altyapıya önem verilmelidir        

14.   Motivasyon artırıcı çalışmalar yapılmalıdır

15.   Kurum imkanları personele adil bir şekilde kullandırılmalıdır.

16.   İş eşit dağıtılmalıdır                       

17.   Yapılan faaliyetler açık ve anlaşılır olmalıdır

18.   Personele kurum için önemli olduğu hissettirilmelidir

19.   Yetki ve sorumluluklar eşit dağıtılmalıdır

20.   Hemşehricilik olmamalıdır                         

21.   Kaynakların etkili ve verimli bir şekilde kullanılması sağlanmalıdır

22.   Çalışanlar işleriyle ilgili mevzuatı iyi bilmeli ve uygulayabilmelidir

23.   Kimseye önyargılı yaklaşılmamalı ve kendisini gösterebilme fırsatı verilmelidir

24.   Çalışanlar kurumdaki imkanları israf etmeden tarafsızca kullanmalıdır

25.   Dürüstlük olmalıdır                       

26.   Eşitlik olmalıdır                                

27.   Şeffaflık olmalıdır                                          

28.   Objektiflik olmalıdır                      

29.   Yetki ve sorumluluklar düzgün dağıtılmalıdır

30.   Pozitif olmalıdır                                              

31.   Kayırmacılık olmamalıdır                             

32.   Özellikle yöneticiler önyargılı olmamalıdır

33.   İnsanlar birbirlerinin düşüncelerine saygılı olmalıdır

34.   Fikirlerin rahatça söylenebileceği bir ortam olmalıdır

35.   Güleryüzlü ve sabırlı olunmalıdır             

36.   Bir konu hakkında karar verilirken taraf tutulmamalıdır

37.   Asgari nezaket kurallarına riayet edilmelidir

38.   Personel kendi sorumluluklarını bilmelidir

39.   Yapılan iyi işler takdir edilmelidir             

40.   Yönetici herkese eşit uzaklıkta olmalıdır

41.   Mevzuata uygun olmalıdır                         

42.   Yönetici personelini korumalıdır.

43.   Peşin hükümlü olunmamalıdır 

44.   Hak ve hukuka riayet edilmelidir            

45.   Fikirlere saygı gösterilmelidir    


Hizmet Standartları Tablosu için Tıklayınız....​

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Türkiye Arıcılık Haritası

Türkiye Arıcılık Haritası

İLETİŞİM

    Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Vatan Bulvarı, Sedir Mahallesi, Tarım Kampüsü, Muratpaşa / ANTALYA

  • Telefon : 0242 345 28 20 (3 Hat)

  • Faks : 0242 346 67 80

  • E-Posta : antalya@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​